Accés directe al contingut

Tractament de la blefaritis

Imprimeix

Compra online el teu tractament amb escalfor humida per a la blefaritis de l'ull sec

D'acord als últims estudis avalats al Congrés FacoElche per importants grups referents a la nostra especialitat, les blefaritis i altres alteracions de la superfície ocular són susceptibles de tractament mitjançant extrusió dels canículos de les glàndules de Meibomi (constatable en bibliografia del professor Benitez del Castillo).

L'experiència ens ha demostrat que és recomanable completar el tractament higiènic diari necessari per a aquestes patologies mitjançant dispositius d'escalfament palpebral amb tecnologia de calor humida, que s'ha mostrat altament eficaços en els estudis presentats per aquests grups.

El tractament es du a terme a consulta per part de personal sanitari i consisteix en la col·locació d'unes ulleres semblants a les que s'utilitzen en les piscines. Aquestes ulleres s'escalfen i dissipen calor a les parpelles de manera que les glàndules de Meibomi es dilaten, facilitant l'extracció de la secreció greix. Posteriorment es procedeix a retirar aquesta matèria i realitzar una neteja i exfoliació de la parpella, mitjançant un aparell que fa girar una esponja al llarg de la línia de les pestanyes.

Aquest tractament no eximeix el pacient de realitzar una higiene de parpelles diària utilitzant els productes i metodologia que l'especialista prescriu en funció del cas.

Continguts relacionats

Notícies relacionades

Et pot interessar