Accés directe al contingut

Farcit d'àcid hialurònic reticulat

Imprimeix
Etiquetes:

Compra online un farciment facial amb àcid hialurònic reticulat

 • Mesoterapia

Què és la mesoteràpia?

La mesoteràpia és la tècnica mitjançant la qual es microinjecten a la mesodermis combinats de substàncies de diferent tipus per a diferents finalitats.
 

Quines aplicacions te la mesoteràpia en la medicina estètica facial?

 
En el cas de la medicina estètica, mitjançant la mesoteràpia, s'injecten els components cutanis que la pell va perdent amb el temps i que són responsables de la seva fermesa, elasticitat i hidratació.
 
Aquests components capil·lars són les vitamines, oligoelements, minerals antioxidants naturals i l'àcid hialurònic.
 
Les cremes nutritives no aconsegueixen arribar fins a aquesta capa profunda de la dermis pel que no són efectives per rejovenir la pell, en canvi, la mesoteràpia regenera directament on es necessita, allò que s'ha anat degradant amb el temps.
 
A més, hi ha músculs facials que no movem i això fa que vagin perdent el seu to i es vagin omplint de teixit gras.
 
A nivell facial, generalment s'aplica a les celles, el contorn dels ulls i el dels llavis, depenent de les necessitats de cada cas. 

Arrugues d'expressió i àcid hialurónic reticulat

D'altra banda, cadascun té una forma de gesticular que deixa rastre sobre el seu rostre. Quan vam somriure o entornamos els ulls, anem dibuixant línies d'expressió que, passats els quaranta, es tornen arrugues.
 
Les arrugues d'expressió es poden corregir de forma quirúrgica amb líftings o blefaroplàsties, en el cas de les parpelles, però hi ha tractaments alternatius que ofereixen resultats satisfactoris sense necessitat de recórrer a la cirurgia. Aquests tractaments consisteixen en omplir aquests solcs de la pell amb substàncies elàstiques com la toxina botulínica o l'àcid hialurònic reticulat.
 
La diferència entre l'àcid hialurònic que s'utilitza per al rejoveniment facial del que s'utilitza per omplir arrugues, resideix en el procés de reticulació de la substància en estat natural, que li confereix un major gruix i durabilitat.
 
L'àcid hialurònic reticulat és la substància més segura que s'ha descobert fins ara perquè es troba en la nostra pròpia pell, juntament amb el col·lagen i l'elastina, formant un feix natural que s'entrellaça donant-li fermesa. També forma part de les nostres articulacions, l'humor vitri de l'ull o el cordó umbilical. Això evita seu rebuig per part del cos en ser injectat de nou.
 
Malgrat tractar-se de substàncies naturals, és molt important que el preparat injectat sigui de qualitat i compleixi amb els requeriments legals. També és important que sigui realitzat per un professional mèdic especialitzat, com els oculoplastas dels centres Admiravisión, que a més estan certificats amb els segells de qualitat ISO 9001 i el reconeixement EFQM.
 
Combinant el farciment d'arrugues d'expressió amb àcid hialurònic i la mesoteràpia facial, s'obtenen resultats espectaculars sense necessitat de passar pel quiròfan.

Com es realitza el tractament de mesoteràpia facial i farcit d'arrugues amb àcid hialurònic reticulat? 

 1. S'aplica pomada anestèsica a la zona a tractar i s'espera 20 minuts a que faci efecte
 2. Es desinfecta la pell
 3. Es realitzen múltiples puncions per segon, separades per 2-4 mm. L'agulla penetra a la dermis superficial amb la tècnica nappage (agulla molt fina i obliqua que s'inclina 30 º)
 4. Es diposita una mitjana de 0,01 ml de combinat de vitamines, minerals antioxidants, oligoelements i àcid hialurònic en estat natural, per cada punció (es realitzen de 200 a 250 micropunciones). La quantitat injectada per pacient és de 2 a 2.5 ml.
 5. S'injecta l'àcid hialurònic reticulat al llarg de les línies d'expressió a tractar.
 6. Tot el procés té una durada d'una mitja hora

Quins efectes produeix el tractament de mesoteràpia facial i farcit d'arrugues amb àcid hialurònic reticulat? 

 • Els efectes de rejoveniment i correcció d'arrugues són immediats
 • Les injeccions de farciment d'àcid hialurònic reticulat produeixen petits hematomes que poden trigar a desaparèixer un parell de setmanes. Les injeccions de la mesoteràpia no deixen blaus perquè es realitzen a nivell superficial
 • El rejoveniment facial derivat de la mesoteràpia té una durada d'entre 3 i 4 mesos, de mitjana
 • La correcció d'arrugues amb farciment d'àcid hialurònic té una durada aproximada d'un any, de mitjana

Continguts relacionats

Notícies relacionades

Et pot interessar