Accés directe al contingut

Hidratació fàcil amb àcid hialurònic

Imprimeix

Compra online una hidratació facial amb àcid hialurònic

  • Mesoteràpia
Amb el pas dels anys, la pell va perdent la seva hidratació i elasticitat.
 
Les cremes nutritives no aconsegueixen arribar fins a la dermis pel que no són efectives per rejovenir la pell.
 
Mitjançant la mesoteràpia facial, s'injecta directament a la mesodermis (la capa mitjana de la pell) un combinat d'àcid hialurònic, vitamines, oligoelements i minerals antioxidants naturals, que augmenten la seva fermesa, la seva eleasticidad i la seva hidratació. O sigui que, es regenera directament on es necessita, allò que s'ha anat degradant amb el temps.
 
Generalment s'aplica al front, entrecelles, al contorn dels ulls i el dels llavis, depenent de les necessitats de cada cas.
 
El procediment és el següent:
  1. Es desinfecta el cutis
  2. Es realitzen múltiples puncions per segon, separades per 2-4 mm. L'agulla penetra a la dermis superficial amb la tècnica nappage
  3. Es diposita una mitjana de 0,01 ml per cada punció (es realitzen de 200 a 250 micropunciones). La quantitat injectada per pacient és de 2 a 2.5 ml.
Les puncions es fan amb una agulla molt fina i són indolores.
 
Els efectes secundaris són escassos perquè no es produeixen hematomes i no hi ha risc de danyar les estructures profundes.
 
Generalment, són necessàries tres sessions anuals per aconseguir i mantenir el resultat desitjat.
 
Aquest procediment ha de ser realitzat per un professional mèdic especialitzat. En els centres Admiravisión, l'apliquen els oftalmòlegs especialistes en oculoplàstia.

Continguts relacionats

Notícies relacionades

Et pot interessar