Accés directe al contingut

Fils tensors

Imprimeix
  • Peeling quimic

Què són els fils tensors?

Són uns fils de material reabsorbible que s'implanta, mitjançant una cànula estèril, sota la pell i es tensen per tal de corregir el despenjament propi de l'edat madura.

Per a què serveixen els fils tensors?

Els fils tensors serveixen per estirar la pell i corregir el despenjament de la musculatura, facial en aquest cas, proporcionant un efecte rejovenidor a la cara.

Es recomana realitzar el tractament després d'una blefaroplàstia per millorar l'aspecte global de la cara després d'eliminar les bosses i les arrugues dels ulls.

Com s'apliquen els fils tensors?

Els fils tensors de implanten sota la pell mitjançant cànules estèrils sota anestèsia local i posteriorment es tensen. Es poden retensar passats uns mesos.

Se solen col·locar dos fils a cada costat de la cara per elevar els pòmuls i dos fils a la zona mandibular per elevar el coll. Els fils es passen des de les patilles fins a la comissura de la boca. Per sobre s'elevaran els pòmuls i per sota del coll. Si col·loquem quatre fils a cada costat, elevarem tota la cara i el coll.

Resultats

Els fils tensors reabsorbibles es mantenen durant aproximadament un any, proporcionant una aparença més jove. La qualitat del resultat depèn del tipus de pell i el nombre de fils utilitzats en el tractament.

Continguts relacionats

Notícies relacionades

Et pot interessar