Accés directe al contingut

Blefaroplastia de la parpella inferior

Imprimeix

Compra online la teva cirurgia de parpelles inferiors

Amb el pas dels anys, la pell perd la seva fermesa i elasticitat. En general, aproximadament entre els 35 i els 40 anys, depenent de cada persona, es comencen a dibuixar arrugues d'expressió i la musculatura es distendeix, caient pel pes de la gravetat.
 
En el cas dels ulls, són les parpelles qui acusen aquest procés. La caiguda de la parpella inferior confereix a la persona un aspecte de cansament i envelliment prematurs, que difícilment es poden amagar amb maquillatge.
 
El teixit que envolta la parpella interior és de tipus adipós, és a dir, composat per una capa de greix que actua com una esponja, retenint líquids, que són els que provoquen l'abombament del múscul orbicular inferior de l'ull, generant les bosses. El cansament i la falta d'hores de son contribueixen a accelerar aquest procés.
 
La correcció quirúrgica de les bosses als ulls es denomina blefaroplàstia de parpella inferior.
 
En funció de la complexitat del cas, es poden aplicar dues tècniques quirúrgiques:
 
  • La més senzilla consisteix en una minúscula incisió a la conjuntiva, a través de la qual s'extreu el greix del teixit. La petita ferida resultant, es tanca per si sola en només 24 hores, sense deixar rastre.
  • La més complexa requereix realitzar diverses incisions al llarg de la línia de les pestanyes o de la superfície interna de la parpella inferior. El blau resultant triga un parell de setmanes a desaparèixer.
La cirurgia es fa amb caràcter ambulatori, o sigui que no requereix d'hospitalització.
 
En ambdós casos, els resultats són molt satisfactoris i el pacient es mostra molt rejovenit.
 
Els cirurgians oftalmològics especialitzats en cirurgia estètica ocular, utilitzen criteris de valoració de la qualitat de la intervenció, que a més de considerar les qüestions estètiques, prioritzen el correcte moviment de les parpelles després de la intervenció.
 
Estem a la seva disposició per ampliar la informació en entrevistes personals concertades mitjançant petició d'hora a les nostres consultes, trucant al 932032233.

 

Continguts relacionats

Notícies relacionades

Et pot interessar