Accés directe al contingut

Blefaroplàstia d'ambdues parpelles: Correcció quirúrgica de bosses als ulls, parpelles caigudes i potes de gall

Imprimeix

Compra online la teva cirurgia de les 4 parpelles

  • Il·lustració bosses als ulls
Amb el pas del temps, la pell va perdent la seva elasticitat i la musculatura seu to, i es van formant capes de greix entre una i altra. En el cas de les parpelles, això comporta un despenjament del múscul i l'excés de pell i la formació de bosses de greix. Com a conseqüència d'això, la persona sembla més gran del que és o té una aparença cansada.
 
Això sol produir a partir dels 40 anys de forma progressiva i diferent en cada persona. El procés, moltes vegades es veu accelerat per situacions d'estrès o falta de descans.
 
La blefaroplàstia o cirurgia palpebral, és la que corregeix quirúrgicament aquest problema estètic, mitjançant incisions en els plecs cutanis o en la línia de les pestanyes, que difícilment resulten visibles un cop la pell ha cicatritzat i recuperat el seu to.
 
Es tracta d'una cirurgia de baix risc i curta durada, que no requereix ingrés hospitalari. En general, la correcció de totes dues parpelles sol emprar uns 90 minuts.
 
Se sol utilitzar una anestèsia local, juntament amb una lleugera sedació per contribuir a la relaxació en el moment de la intervenció.
 
Després de la intervenció acostuma a produïr-se una certa inflamaciço, i blaus a la zona, a causa de la inevitable secció que es produeix en petites venes capil·lars. També és normal una certa molèstia al parpellejar, llagrimeig, sensibilitat a la llum i coïssor. Això s'alleuja amb col·liris apropiats.
 
En general, al cap d'un parell de dies es pot fer vida normal i en una setmana es retiren els punts de sutura. Els resultats són visibles de forma immediata i el pacient es mostra notablement rejovenit.

Continguts relacionats

Notícies relacionades

Et pot interessar