Accés directe al contingut

Tecnologia

Imprimeix
 • orbscan

  Tomògraf i topògraf corneal computat que utilitza tecnologia de Disc de Plàcid combinat amb escaneig per esquerda de la còrnia, d'alta resolució.

  Etiquetes:
 • DX Analyzer
  Mitjançant el mètode del doble pas obtenim mesures objectives de la qualitat visual del pacient quantificant els efectes de la pel...
 • És un tipus de làser utilitzat en els diabètics per evitar la progressió de neovasos. També en els glaucomatosos per obrir el canal de Schlemm. De la mateixa manera en els miops amb afectació retiniana i de fet en ser un làser fotocoagulador pràcticament s'usa de forma rutinària cada dia en múltiples lesions.

 • Specular

  Microscopi especular de no contacte, per al'avaluació avançada de les cèl · lules endotelials i paquimetria.

  Etiquetes:
 • Banner Làser Amaris.cat

  Tenim un compromís amb els nostres pacients que ens porta a una renovació tecnològica permanent, a la recerca de les millors opcions del mercat, i amb la finalitat de garantir els millors resultats possibles, amb la tecnologia disponible.

  Per aquest motiu, hem incorporat un làser Amaris d'última generació, combinat amb un làser Intralase per optimitzar, encara més, les intervencions de cirurgia refractiva.

  El canvi és espectacular. La sensació de llibertat és… tornar a néixer!. Veure la vida a través d'unes ulleres et treu llibertat. Recupera-la amb els nous Làsers Amaris i Intralase.

 • Sirius

  17/01/2017

  Topògraf Sirius

  Sirius és un sistema d’alta precisió per a l’anàlisi tridimensional de la còrnia i el segment anterior. Aques...
 • Laser YAC

  Làser que emet una longitud d'ona propera a l'espectre infraroig (1064 nm) en forma de polsos de gran energia en períodes molt petits de temps.

  És utilitzat sobretot per destruir objectius relativament transparents en pol anterior: càpsula posterior, Sant Martí, membranes vítries anteriors.

 • pentacam

  La Pentacam és una càmera rotatòria basada en Scheimpflug que captura imatges basades en Scheimpflug del segment anterior de l'ull.

  Etiquetes:
 • laser_excimer_technolass

  El làser de excímeros, làser excimer (calc de l'anglès) o làser exciplex és un tipus de làser ultraviolada utilitzat freqüentment en cirurgia ocular. El terme excimer prové de l'anglès Excited dimer (dímer excitat), mentre que el terme exciplex prové de Excited complex (complex excitat).

 • RetCam és l'única càmera de camp ampli (de fins a 130 °) que s'utilitza per capturar imatges de la retina de nounats prematurs.

Et pot interessar