Accés directe al contingut

Vl Concurs de dibuix infantil: Ajuda'ns a dissenyar la nostra felicitació de Nadal

Imprimeix

14/10/2019

Un any més convidem als nostres pacients més petits a que posin la seva creativitat al servei del disseny de la nostra felicitació de Nadal

Especialitats:

Per aquest motiu, hem convocat el nostre V Concurs de Dibuix Infantil amb les següents bases:

1. Poden participar tots els nens/nenes, entre 3 i 11 anys, que es visitin als centres del grup Admiravisión a les clíniques Corachan o Sagrada Familia.
2. Cada nen/nena pot fer un únic dibuix inspirat en el Nadal.
3. El dibuix es farà utilitzant la plantilla del concurs, disponible a les recepcions de tots els centres del grup.
4. El dibuix es lliurarà a les recepcions dels centres del grup Admiravisión a les clíniques Corachan o Sagrada Família.
5. El termini màxim per lliurar el dibuix serà el dia 18 de novembre de 2019.
6. El jurat del concurs estarà composat per personal del grup, que decidirà el guanyador el dia 25 de novembre de 2019.
7. Es comunicarà per mail el guanyador el dia 26 de novembre de 2018 i es publicarà el seu dibuix, el nom i la fotografía del lliurament del premi a la web i les xarxes socials d’Admiravisión.
8. La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases per part dels pares o tutors.
9. El premi consisteix en la publicació del dibuix com a targeta de felicitació de Nadal del grup de l’any 2018 i un lot de llibres infantils.

Petits artistes, us esperem a qualsevol dels nostres centres de les clíniques Corachán i Sagrada Família amb una caixa de colors preparada per ajudar-vos a plasmar les vostres creacions sobre el paper. Estarem molt feliços de veure-us i saludar-vos.

Comenta la notícia

Continguts relacionats

Et pot interessar

  • Sota el lema "Salva la teva visió" i coincidint amb la Setmana Mundial de l'Glaucoma, entre els dies 9 a 13 de març, ens sumarem a la iniciativa de l'Associació Mundial de l'Glaucoma i l'Associació Mundial de Pacients amb Glaucoma, amb una nova campanya de revisions gratuïtes en què mesurarem la pressió intraocular i informarem sobre la malaltia als que ho sol·liciten prèviament concertant cita en qualsevol dels nostres centres.

  • Què és el coronavirus El virus ha estat codificat provisionalment com 2019-nCov i afecta de forma greu a el sistema respiratori S...