Accés directe al contingut

Tu ens preocupes i per això procurem pel teu benestar

Imprimeix

30/01/2015

Reduïm temps d'espera i augmentem la teva seguretat

Reduïm temps d'espera

Els nostres pacients ens importen i la nostra missió és tenir cura del seu benestar tant com de la seva salut visual. Per fer-ho, escoltem les seves peticions i mirem de treballar per satisfer al màxim.

Durant el primer semestre de 2014, l'aspecte de millora que més pacients ens han assenyalat ha estat el temps d'espera. Per això, durant el segon semestre hem treballat a fons per mesurar-lo i tractar de millorar-al màxim. Creiem que hem aconsseguit arribar a un valor molt acceptable:

Augentem la seguretat dels nostres pacients

D'altra banda, ens preocupa enormement la seguretat dels nostres pacients i, per això, hem realitzat inversions en tecnologia destinada a augmentar al màxim.

  1. D'una banda, disposem d'un equip de tomografia de coherència òptica que permet realitzar retinogragías autofluorescents. Aquesta prova permet realitzar un seguiment de múltiples patologies de la retina i de la màcula sense necessitat d'aplicar un contrast al pacient com passa en el cas de l'angiografia. La injecció intravenosa de contrastos implica una sèrie de riscos per a la salut del pacient que van des d'una simple nàusea o pruïja fins a les convulsions i el aturada cardíaca en el cas més extrem. No són freqüents però sí possibles i, per tant, qualsevol tècnica destinada a evitar-los, ja representa per si mateix un gran avanç per a la seguretat del pacient.
  2. Finalment, l'adquisició de l'equip equip Todolaser d'última generació compost per un làser excímer 217P i un Làser Femtosegon Victus de Bausch & Lomb, ens ha permès augmentar la seguretat de les intervencions de cirurgia facorefractiva. Les incisions les fa el propi làser de forma ràpida, senzilla i segura, permetent corregir astigmatisme de fins 1.5 diòptries, garantint l'estanquitat de l'ull i permetent, d'aquesta manera, la immediata incorporació del pacient a la seva vida quotidiana. En cirurgia refractiva, el flap corneal el realitza també el làser i no el cirurgià, reduint a gairebé zero el ja baix risc d'error existent. A més disminueix tots els efectes secundaris, permetent aconseguir la màxima qualitat visual.

Ens acostem a tu

Per poder donar servei a pacients amb problemes de mobilitat com la gent gran o per poder desplaçar tecnologia d'un centre a un altre per tal de realitzar exploracions de retina a nadons, hem adquirit una unitat mòbil diagnòstica

Operem cataractes a preu assequible sense esperes

Les llistes d'espera a la sanitat pública deixen cada any a molts pacients sense intervenir patologies com les cataractes, que es van endurint amb el temps, cosa que dificulta la seva extracció futura.

Per facilitar a aquestes persones poder operar a un preu assequible i sense esperes, l'any passat, la Clínica Diagonal va iniciar una campanya que el nostre servei d'oftalmologia secundar i que encara està vigent.

Fem campanyes socials de detecció precoç

Hi ha malalties oculars que comprometen seriosament la visió i que no donen símptomes d'alerta fins que no és massa tard. 

Amb la finalitat de detectar-les precoçment i poder anticipar un tractament preventiu, coincidint amb els dies mundials del glaucoma, la visió o la diabetis, duem a terme campanyes gratuïtes de detecció precoç i informació sobre aquestes patologies.


L'equip de Admiravisión té cura dels teus ulls i té cura de tu.

  • RSC cat

Comenta la notícia

Continguts relacionats

Et pot interessar