Accés directe al contingut

Setmana mundial del glaucoma 2013

Imprimeix

20/02/2013

Per tal que mai hagis de veure el món a través d'un tub

Especialitats:
Patologies:
  • Setmana mundial glaucoma 2013
Amb motiu de la commemoració de la Setmana Mundial del Glaucoma, que se celebrarà entre els dies 11 a 15 de març, els centres del grup Admiravisión portarem a terme una campanya de prevenció d'aquesta patologia que representa la primera causa de ceguesa irreversible en el món .
 
Aquesta malaltia que produeix un augment de la pressió intraocular que afecta el nervi òptic, no produeix símptomes i, quan el pacient s'adona que el seu angle de visió es va tancant, la seva progressió és ja inevitable. Només si es detecta de forma precoç, es pot atenuar el seu impacte.
 
Amb el lema "Per tal que mai hagis de veure el món des d'un tub", al llarg de la Setmana Mundial del Glaucoma, els nostres centres oferiran informació sobre aquesta i el test genètic de detecció precoç i, es revisarà la vista, mesurant la pressió intraocular de forma gratuïta.

Comenta la notícia

Continguts relacionats

Et pot interessar

  • Sota el lema "Salva la teva visió" i coincidint amb la Setmana Mundial de l'Glaucoma, entre els dies 9 a 13 de març, ens sumarem a la iniciativa de l'Associació Mundial de l'Glaucoma i l'Associació Mundial de Pacients amb Glaucoma, amb una nova campanya de revisions gratuïtes en què mesurarem la pressió intraocular i informarem sobre la malaltia als que ho sol·liciten prèviament concertant cita en qualsevol dels nostres centres.

  • Què és el coronavirus El virus ha estat codificat provisionalment com 2019-nCov i afecta de forma greu a el sistema respiratori S...