Accés directe al contingut

Renovem el nostre compromís amb l'excel·lència EFQM

Imprimeix

05/12/2017

Amb entusiasme i satisfacció per la feina ben feta per tot l'equip

  • Certificat EFQM 2017

L'informe de l'auditoria EFQM destaca el següent:

  • Es detecta una gran implicació per part del personal en la implantació dels projectes de millora, així com evidències clares d'establiments d'objectius i de la implantació sistemàtica.
  • Existeixen evidències que l'organització ha establert accions per a totes les àrees de millora clau identificades en l'autoavaluació mitjançant criteris sòlids que s'han tingut en compte a tots els grups d'interès principals: clients, empleats i accionistes.
  • La documentació de les accions ha estat exhaustiva i el desplegament sistemàtic.
  • L'entusiasme reflectit durant la visita per les persones de Admiravisión, ha estat significatiu, demostrant una gran implicació.
  • Cal destacar com a punts forts la planificació i desplegament de les accions, així com la comunicació, millores obtingudes i la planificació d'objectius amb els seus indicadors de mesurament. En totes les accions es veu amb claredat l'impacte de les accions sobre les àrees de millora. S'han definit de manera clara els objectius de totes elles.
  • Continuar amb la tasca per part dels líders de potenciar la cultura de valors compartits, responsabilitat, ètica i confiança, en tota la cadena de valor i reforçar la promoció dels valors de l'organització i del caràcter de model de referència, en tots els nivells de l'organització, del grup i en els grups d'interès.

Seguirem treballant en la millora de la qualitat de la gestió, el servei i el tracte que oferim als nostres pacients per poder superar-nos dia rere dia i consolidar la missió de l'organització.

Estem oberts als suggeriments de tots aquelles persones amb les que tenim relació professional per seguir avançant en el camí de l'excel·lència.

Comenta la notícia

Continguts relacionats

Et pot interessar

  • Sota el lema "Salva la teva visió" i coincidint amb la Setmana Mundial de l'Glaucoma, entre els dies 9 a 13 de març, ens sumarem a la iniciativa de l'Associació Mundial de l'Glaucoma i l'Associació Mundial de Pacients amb Glaucoma, amb una nova campanya de revisions gratuïtes en què mesurarem la pressió intraocular i informarem sobre la malaltia als que ho sol·liciten prèviament concertant cita en qualsevol dels nostres centres.

  • Què és el coronavirus El virus ha estat codificat provisionalment com 2019-nCov i afecta de forma greu a el sistema respiratori S...