Accés directe al contingut

Noticias Cuatro informa sobre la nostra campanya de la Setmana Mundial del Glaucoma

Imprimeix

14/03/2015

Notícies Quatro ha fet difusió de la nostra campanya "Perquè mai hagis de veure el món a través d'un tub" al noticiari vespertí de dissabte 2015.03.15 (minut 28.50).

La Dra. M. Pilar Prats es va ocupar d'informar la premsa sobre la patologia i la necessitat de dur a terme una detecció precoç.

Durant tota la setmana passada, tots els centres del grup van oferir revisions gratuïtes consistents a informar els pacients sobre el glaucoma i en mesurar-la pressió intraocular, paràmetre que quan s'eleva més del normal ocasiona una afectació del nervi òptic, que va reduint el camp visual fins a tancar-lo donant una visió de tub. Un cop s'ha iniciat la pèrdua de visió perifèrica, ja no es pot recuperar i, si la malaltia està molt avançada també resulta difícil aturar-la.

Comenta la notícia

Continguts relacionats

Et pot interessar

  • Horaris estiu 2019

    25/07/2019

  • Sota el lema #Bateaelglaucomainvisible i coincidint amb la Setmana Mundial del Glaucoma, entre els dies 11 a 15 de març, ens sumarem a "verd" i portarem a terme una nova campanya de revisions gratuïtes en què mesurarem la pressió intraocular i informarem sobre la malaltia als que ho sol·liciten prèviament concertant cita en qualsevol dels nostres centres.

  • En línia amb les nostres accions en matèria de responsabilitat social corporativa, hem iniciat una nova campanya de salut visual que, en...