Accés directe al contingut

Nota de premsa sobre accidents oculars amb petards

Imprimeix

22/06/2016

La premsa fa ressó de la nostra campanya de prevenció d'accidents oculars amb petards

El 25% de les urgències oftalmològiques durant la revetlla de Sant Joan són causades per petards. És imprescindible complir amb les recomanacions de la Generalitat de Catalunya per tal de prevenir accidents per aquesta causa. En cas de que es produeixin és necessari acudir immediatament al servei d'urgències oftalmológiques.

  • Prevenció accidents oculars revetlla Sant Joan

Conscients de la importància de la prevenció i la informació sobre el que cal fer i no fer en cas d'accident ocular per petards, la premsa fa ressó de les nostres recomanacions per a la revetlla.

Comenta la notícia

Continguts relacionats

Et pot interessar

  • Sota el lema "Salva la teva visió" i coincidint amb la Setmana Mundial de l'Glaucoma, entre els dies 9 a 13 de març, ens sumarem a la iniciativa de l'Associació Mundial de l'Glaucoma i l'Associació Mundial de Pacients amb Glaucoma, amb una nova campanya de revisions gratuïtes en què mesurarem la pressió intraocular i informarem sobre la malaltia als que ho sol·liciten prèviament concertant cita en qualsevol dels nostres centres.

  • Què és el coronavirus El virus ha estat codificat provisionalment com 2019-nCov i afecta de forma greu a el sistema respiratori S...