Accés directe al contingut

Dia Mundial de la Visió 2013

Imprimeix

08/10/2013

Campanya de salut visual: Revisions oftalmològiques gratuïtes

Després de finalitzar amb èxit la campanya de cataractes solidàries el passat mes d'agost, amb motiu del dia mundial de la visió dijous que 10/10/13 oferirem revisions gratuïtes en tots els nostres centres

Les persones interessades a revisar la vista de forma gratuïta, poden dirigir-se als serveis d'oftalmologia gestionats pel grup Admira Visión, a les clíniques Cim, Corachan, Diagonal i Sagrada Família, concertant cita al 93 203 22 33

 

  • Cartell dia mundial visió

Barcelona, 7 octubre 2013. El passat mes d'agost, el nostre equip de Clínica Sagrada Família, va dur a terme una campanya social de cataractes en què es van realitzar 99 operacions, 46 de les quals es van poder dur a terme sense cap cost gràcies a les donacions rebudes, abonant-se en el resta de casos un preu inferior al de cost inicialment previst.

Després de l'èxit de la mateixa i seguint amb la nostra política de responsabilitat social corporativa basada en el nostre lema: "cuidem dels teus ulls i tenim cura de tu", coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Visió el proper dijous 10 d'octubre. iniciem una nova campanya social destinada a revisar la vista de forma gratuïta a totes les persones que sol·licitin cita prèvia en qualsevol dels nostres centres.

Segons el Dr Jesús Costa Vila, director mèdic del grup, "el millor remei és la prevenció i el nostre deure és vetllar per la salut visual de la població, facilitant-los l' accés als serveis mèdics en la mesura de les nostres possibilitats "

D'aquesta manera , obrim novament les portes , en aquest cas, de tots els nostres centres , a la solidaritat i la cura de la salut visual de les persones .

Som el primer grup oftalmològic privat que compta amb tecnologia RetCam per al diagnòstic precoç de patologies oculars en nounats.

A cada etapa de la vida d'una persona hi ha diferents patologies oculars que convé detectar a temps per poder tractar. Algunes són greus i comprometen la visió. És el cas de la retinopatia del nadó, la cataracta congènita o el glaucoma o la degeneració macular en l'adult, per posar alguns exemples. La seva detecció precoç és crucial per poder tractar-les amb èxit o per aturar la seva progressió en altres casos.

Com inscriure's:

Per a la programació de visites de les persones interessades a adscriure a la campanya s'ha habilitat el telèfon : 93 203 22 33 i el correu electrònic tellamamos@admiravision.es

Comenta la notícia

Continguts relacionats

Et pot interessar