Accés directe al contingut

IV Concurs de microrelats Sant Jordi 2018

Imprimeix

01/04/2019

T'agrada fer fotos i escriure?

T'apuntes a celebrar Sant Jordi participant en el nostre IV Concurs de Microrelats?.

Destapa les teves qualitats literàries i fotogràfiques!

  • IV Concurs microrelats St. Jordi

Bases del concurs

1. Hi poden participar tots els pacients que es visitin els centres del grup Admiravisión, els treballadors del grup i els seus familiars, i els seguidors de les xarxes socials de Admiravisión, que siguin majors de 18 anys.

2. Cada participant pot presentar un únic relat en una única xarxa social:

2.1. Facebook: El relat es pot fer en català o castellà. Pot tenir una extensió màxima de 80 paraules i ha de contenir la paraula "visió", el hashtag #admirarelat19 i una fotografia relacionada amb la visió. Pots publicar al nostre mur o enviar-lo pel Messenger de Facebook.

2.2. Twitter: El relat es pot fer en català o castellà. Pot tenir una extensió màxima de 280 caràcters i ha de contenir la paraula "visió", el hashtag #admirarelat19 i una fotografia relacionada amb la visió.

2.3. Instagram: El relat es pot fer en català o castellà. Pot tenir una extensió màxima de 280 caràcters i ha de contenir la paraula "visió", el hashtag #admirarelat19 i una fotografia relacionada amb la visió. En cas que tinguis tancada el compte d'Instagram, pots enviar-nos-per privat.

3. Criteris de selecció del premi: Es valoraran tant el contingut, com la redacció i la qualitat lingüística i de la imatge. El contingut dels textos, no pot vulnerar el respecte als drets humans, la tolerància, la igualtat i la no discriminació, qualsevol d'aquests casos implicarà l'exclusió del concurs.

5. El termini màxim per enviar el relat serà el dia 18 d'abril de 2019.

6. El jurat del concurs estarà compost per personal de la Direcció del grup, que decidirà el guanyador el dia 23 d'abril de 2019.

7. Es comunicarà per mail el guanyador el dia 24 d'abril de 2019. Es publicarà el seu relat i la fotografia del lliurament del premi a la web i les xarxes socials de Admiravisión

8. La participació en el concurs implica l'acceptació de les bases per part dels participants

9. El premi serà el llibre guanyador del Premi Sant Jordi 2018, "Digues un desig" de Jordi Cabré, una rosa i una revisió oftalmològica gratuïta. Es concertarà data de lliurament amb el guanyador.

Comenta la notícia

Continguts relacionats

Et pot interessar

  • Horaris estiu 2019

    25/07/2019

  • Sota el lema #Bateaelglaucomainvisible i coincidint amb la Setmana Mundial del Glaucoma, entre els dies 11 a 15 de març, ens sumarem a "verd" i portarem a terme una nova campanya de revisions gratuïtes en què mesurarem la pressió intraocular i informarem sobre la malaltia als que ho sol·liciten prèviament concertant cita en qualsevol dels nostres centres.

  • En línia amb les nostres accions en matèria de responsabilitat social corporativa, hem iniciat una nova campanya de salut visual que, en...