Accés directe al contingut

Iniciem campanya de salud visual a grans corporacions

Imprimeix

05/03/2019

Els treballadors d'Accenture i Hewlett Packard primers beneficiats d'aquesta inciativa

  • Campanyes salud visual a grans corporacions

En línia amb les nostres accions en matèria de responsabilitat social corporativa, hem iniciat una nova campanya de salut visual que, en aquest cas, passa per desplaçar-nos a la seu de multinacionals per revisar la vista dels seus treballadors.

Aquesta iniciativa ha tingut molt bona acollida per part dels beneficiaris.

Hem pogut constatar que l'exposició a pantalles augmenta de forma clara la incidència de la patologia de l'ull sec i la miopia. Se'ls ha proporcionat informació sobre ergonomia visual amb la finalitat de fer pedagogia sanitària i contribuir en la mesura que ens resulta possible, a frenar una mica l'augment d'aquests trastorns oculars clarament ocupacionals.

S'ha recomanat realitzar exercicis visuals, augmentar el parpelleig i utilitzar lubrificació ocular adequada a cada cas particular.

No s'ha detectat patologies que poden comprometre la salut visual però sí que s'ha constatat la tendència a descuidar la cura de la visió i s'ha recomanat realitzar revisions anuals per poder detectar de forma precoç signes d'alerta.

Comenta la notícia

Continguts relacionats

Et pot interessar

  • Sota el lema "Salva la teva visió" i coincidint amb la Setmana Mundial de l'Glaucoma, entre els dies 9 a 13 de març, ens sumarem a la iniciativa de l'Associació Mundial de l'Glaucoma i l'Associació Mundial de Pacients amb Glaucoma, amb una nova campanya de revisions gratuïtes en què mesurarem la pressió intraocular i informarem sobre la malaltia als que ho sol·liciten prèviament concertant cita en qualsevol dels nostres centres.

  • Què és el coronavirus El virus ha estat codificat provisionalment com 2019-nCov i afecta de forma greu a el sistema respiratori S...