Accés directe al contingut

Campanya prevenció DMAE, EMD

Imprimeix

10/12/2012

Santa Llúcia 2012. Mirant endavant

Coincidint amb la festivitat de Santa Llúcia i conjuntament amb l'Associació Catalana d'Entitats de Salut i els laboratoris Novartis, el proper dijous 13/12/2012, els instituts oftalmològics Admiravisión, duran a terme una campanya informativa sobre dues malalties de la màcula responsables del major nombre de casos de ceguesa en adults: la degeneració macular associada a l'edat (DMAE) i l'edema macular diabètic.

La Degeneració Macular Associada a l'Edat (DMAE) és la principal causa de ceguesa legal a Espanya en persones majors de 50 anys. És una malaltia ocular degenerativa que afecta la part central de la retina. A Espanya la DMAE afecta unes 707.857 persones.
 
L'Edema Macular Diabètic és la conseqüència de la retinopatia diabètica, una complicació microvascular greu de la Diabetis que pot aparèixer en qualsevol fase de la retinopatia diabètica. A Espanya hi ha 5 milions de diabètics i d'aquests, aproximadament el 7,9% de la població amb diabetis tipus II estan afectats amb EMD.
 
Poden anar a informar-se a qualsevol dels nostres centres, ubicats a les Clíniques Corachan, Sagrada Família, Cima o Diagonal.
  • Poster campanya prevenció DMAE 2012

Comenta la notícia

Continguts relacionats

Et pot interessar

  • Sota el lema "Salva la teva visió" i coincidint amb la Setmana Mundial de l'Glaucoma, entre els dies 9 a 13 de març, ens sumarem a la iniciativa de l'Associació Mundial de l'Glaucoma i l'Associació Mundial de Pacients amb Glaucoma, amb una nova campanya de revisions gratuïtes en què mesurarem la pressió intraocular i informarem sobre la malaltia als que ho sol·liciten prèviament concertant cita en qualsevol dels nostres centres.

  • Què és el coronavirus El virus ha estat codificat provisionalment com 2019-nCov i afecta de forma greu a el sistema respiratori S...