Accés directe al contingut

Col·laborem amb la Gran Recapte d'aliments de Clínica Diagonal pel Banc dels Aliments

Imprimeix

24/11/2016

#GranRecapte

Un any més, el Servei d'Oftalmologia Admiravisión a Clínica Diagonal posa el seu granet de sorra en la Gran Recapte del Banc dels Aliments.

  • Banc dels Aliments 2016

El Banc dels Aliments calcula que haurà d'ajudar a 235.000 persones que viuen en situació de pobresa alimentària a Barcelona.

La societat catalana ha demostrat ser una societat solidària. Entenem que les persones hem de cuidar de les persones allà on no arriben les institucions públiques i ens impliquem. Enguany calen 27.500 voluntaris.

Us engresquem a participar activament en la campanya d'aquest any, tant en la donació d'aliments pròpiament dita com en el voluntariat per a la recollida, si en teniu possibilitat i agraïm a la Clínica Diagonal posar-nos les coses tan fàcils per poder col·laborar.

Comenta la notícia

Continguts relacionats

Et pot interessar

  • Sota el lema "Salva la teva visió" i coincidint amb la Setmana Mundial de l'Glaucoma, entre els dies 9 a 13 de març, ens sumarem a la iniciativa de l'Associació Mundial de l'Glaucoma i l'Associació Mundial de Pacients amb Glaucoma, amb una nova campanya de revisions gratuïtes en què mesurarem la pressió intraocular i informarem sobre la malaltia als que ho sol·liciten prèviament concertant cita en qualsevol dels nostres centres.

  • Què és el coronavirus El virus ha estat codificat provisionalment com 2019-nCov i afecta de forma greu a el sistema respiratori S...