Accés directe al contingut

Admiravisión es suma al projecte social de la Fundació Corachan i Cáritas Diocesana

Imprimeix

20/07/2017

Tenim cura de la salut visual de nens en risc d'exclusió social

En el marc del projecte de la Fundació Corachan "Accions que curen", que implica un acord de col·laboració amb Càritas Diocesana per promoure accions que repercuteixin positivament en la salut dels nens i nenes que atén aquesta entitat a través del seu projecte Paidos, Admiravisión ofereix atenció oftalmològica gratuïta a aquest col·lectiu.

En aquest sentit, s'ha començat a revisar la salut visual d'alguns dels nens i nenes adscrits al primer centre Paidos beneficiari del projecte.

A més de dur a terme exploracions optomètriques i oftalmològiques en profunditat, el projecte contempla la realització de pedagogia sanitària, en el nostre cas per a la cura de la salut visual, als pares dels nens i nenes atesos, per tal de capacitar-los per detectar i prevenir problemes visuals en els seus fills.

  • Campanya social Fundació Corachan-Caritas

Comenta la notícia

Continguts relacionats

Et pot interessar

  • Sota el lema #Bateaelglaucomainvisible i coincidint amb la Setmana Mundial del Glaucoma, entre els dies 11 a 15 de març, ens sumarem a "verd" i portarem a terme una nova campanya de revisions gratuïtes en què mesurarem la pressió intraocular i informarem sobre la malaltia als que ho sol·liciten prèviament concertant cita en qualsevol dels nostres centres.

  • En línia amb les nostres accions en matèria de responsabilitat social corporativa, hem iniciat una nova campanya de salut visual que, en...
  • Un any més, tots els nostres centres han dut a terme una campanya de detecció precoç de la retinopatia diabètica, mitjan...