Accés directe al contingut

Acte de lliurament del premi del III Concurs de micro-relats Sant Jordi

Imprimeix

05/05/2018

  • Acte lliurament premi concurs Sant Jordi 2018

La Gemma Bertran Russell ja ha recollit el premi al millor foto-micro-relat del nostre III Concurs de Micro-relats de Sant Jordi.

Aquest és el relat guanyador:

"Fruit de l'atzar ens situàrem l'un al costat de l'altre, tot contemplant el marenostrum. La seva mirada restava amagada i plena de misteri darrera els vidres, lleugerament opacs, que la protegien. Els seus ulls, plens de vida, resseguien l'horitzó i gaudien de les tonalitats de l'aigua al capvespre. El ritual de la davallada d'en Llorenç es copsava en la fotografia reflectida a les seves ulleres. Un record que continua i, em permet tenir una visió amorosa i tendre d'aquells instants fugissers".

 

Felicitem la Gemma i agraïm la participació de la resta de concursants.

Comenta la notícia

Continguts relacionats

Et pot interessar

  • Sota el lema "Salva la teva visió" i coincidint amb la Setmana Mundial de l'Glaucoma, entre els dies 9 a 13 de març, ens sumarem a la iniciativa de l'Associació Mundial de l'Glaucoma i l'Associació Mundial de Pacients amb Glaucoma, amb una nova campanya de revisions gratuïtes en què mesurarem la pressió intraocular i informarem sobre la malaltia als que ho sol·liciten prèviament concertant cita en qualsevol dels nostres centres.

  • Què és el coronavirus El virus ha estat codificat provisionalment com 2019-nCov i afecta de forma greu a el sistema respiratori S...