Accés directe al contingut

Acte de lliurament del premi del III Concurs de micro-relats Sant Jordi

Imprimeix

05/05/2018

  • Acte lliurament premi concurs Sant Jordi 2018

La Gemma Bertran Russell ja ha recollit el premi al millor foto-micro-relat del nostre III Concurs de Micro-relats de Sant Jordi.

Aquest és el relat guanyador:

"Fruit de l'atzar ens situàrem l'un al costat de l'altre, tot contemplant el marenostrum. La seva mirada restava amagada i plena de misteri darrera els vidres, lleugerament opacs, que la protegien. Els seus ulls, plens de vida, resseguien l'horitzó i gaudien de les tonalitats de l'aigua al capvespre. El ritual de la davallada d'en Llorenç es copsava en la fotografia reflectida a les seves ulleres. Un record que continua i, em permet tenir una visió amorosa i tendre d'aquells instants fugissers".

 

Felicitem la Gemma i agraïm la participació de la resta de concursants.

Comenta la notícia

Continguts relacionats

Et pot interessar

  • Sota el lema #Bateaelglaucomainvisible i coincidint amb la Setmana Mundial del Glaucoma, entre els dies 11 a 15 de març, ens sumarem a "verd" i portarem a terme una nova campanya de revisions gratuïtes en què mesurarem la pressió intraocular i informarem sobre la malaltia als que ho sol·liciten prèviament concertant cita en qualsevol dels nostres centres.

  • En línia amb les nostres accions en matèria de responsabilitat social corporativa, hem iniciat una nova campanya de salut visual que, en...
  • Un any més, tots els nostres centres han dut a terme una campanya de detecció precoç de la retinopatia diabètica, mitjan...