Accés directe al contingut

Urgències oftalmològiques 24h a Barcelona

Imprimeix

Atenció oftalmològica urgent: sense esperes i amb concert amb les mútues

  • Accident ocular

El servei d'Urgències oftalmològiques d'Admira Visión està a disposició dels pacients les 24 hores, els 365 dies de l'any, tant a nivell mèdic com quirúrgic. Atenció immediata sense esperes, a través del servei d'urgències de la Clínica Sagrada Familia on tenim un oftalmòleg i un equip de cirurgia de guàrdia permanent i atenem a pacients privats i pràcticament la totalitat de mútues de salut.

En horari de consulta t'atendrem a qualsevol de les nostres consultes sense cita prèvia i sense esperes.

Fora d'horari de consulta, a les nits, caps de setmana i festius, ens trobaràs a:

          

Per què acudir directament a l'oftalmòleg d'urgències?

En patir una pèrdua sobtada de visió, dolor ocular o patir un traumatisme, solem anar d'urgències a l'hospital. Allà ens faran una primera avaluació i, normalment, ens derivaran a l'oftalmòleg.

Acudir immediatament a l'especialista permet guanyar temps, i pot evitar-nos complicacions i, fins i tot, arribar a salvar-nos la vista.

Moltes vegades, el pacient que acudeix a urgències se'n va a casa amb el problema solucionat. En casos de major gravetat, el futur funcional de la visió depèn d'aquest ràpid diagnòstic que es realitza durant l'examen d'urgència i que determina si s'ha d'intervenir immediatament.

Què és una urgència oftalmològica?

Acudeix a urgències oftalmològiques davant de:

  • Una pèrdua brusca de la visió
  • Un traumatisme ocular
  • Un ull vermell o inflamat o dolor ocular

El que em passa és urgent?

El grau d'urgència depèn del tipus de símptoma i de la seva durada.

  • Si pateixes pèrdua de visió, dolor a l'ull, pateixes un traumatisme a l'ull o notes un cos estrany, acudeix a l'oftalmòleg d'urgències immediatament.
  • Símptomes com la visió doble, mosques flotants i centelleigs, fotofòbia i visió borrosa permeten un marge d'1 o 2 dies per visitar l'oftalmòleg.
  • Símptomes com llagrimeig, exsudació o vermellor, caiguda de la parpella superior, ull ixent (proptosi), tumors a les parpelles o altres molèsties a l'ull et donen un marge de fins a 3 setmanes per anar a l'oftalmòleg, però no ho deixis passar més temps.

Continguts relacionats

Et pot interessar