Accés directe al contingut

8 raons per triar Admira Visión

Imprimeix

Admira Visión és un grup oftalmològic de referència a nivell nacional i internacional dedicat a l'estudi, diagnosi i tractament de totes les malalties oculars, i a la prevenció i tractament de lesions del sistema visual en l'àmbit laboral, esportiu i fins i tot a la llar.

El nostre objectiu fonamental des de la fundació ha estat oferir una assistència oftalmològica professional de màxima qualitat i complexitat tecnològica. La màxima cura de la salut ocular, vinculada a un tracte afable, càlid, de comprensió i cortesia: l'acte mèdic de l'oftalmòleg no ha de ser una situació desagradable, sinó una experiència entranyable, com la que recordem del metge de capçalera de tota la vida.

Aquestes són les 7 raons per triar Admira Visión:

1. Pels nostres professionals

Raó 1: Els millors metges oftalmòlegs

Perquè comptem amb professionals altament qualificats i especialitzats. En la complexitat de la medicina, l'oftalmologia afronta el difícil repte de resoldre els molt diversos problemes d'una cosa tan petita com és l'ull. Per això la subespecialització dels nostres professionals és necessària per poder garantir el major grau de coneixement en cadascuna de les subàrees i l'actualització constant de tots els nous mètodes diagnòstics i també terapèutics que apareixen per a resoldre els problemes oculars.

Tots els nostres metges oftalmòlegs s'han format al nostre país i la majoria han completat la subespecialització en Hospitals d'Estats Units, Alemanya, França, Itàlia o el Regne Unit.

L'íntima relació amb la Facultat de Medecina de la Universitat  de Barcelona des de l'any 1983, fa que també destaquem per la nostra vocació docent i investigadora, participant en nombroses conferències, cursos i projectes nacionals i internacionals.

Els nostres professionals assisteixen i imparteixen ponències als principals congressos d’oftalmologia per a la seva actualització professional permanent. L’equip assistencial està format per 5 instrumentistes, 20 optometristes i 40 oftalmòlegs, que cobreixen totes les subespecialitats oftalmològiques mèdiques i quirúrgiques.

Els nostres professionals imparteixen formació sanitària als nostres pacients informant-los sobre seves patologies i proporcionant-los informació escrita sobre les mateixes.

El nostre equip de professionals realitza sessions clíniques periòdiques en les quals es comparteix el coneixement


2. Per la nostra tecnologia

Raó 2: La més avançada tecnologia oftalmògica

Perquè invertim en l'última tecnologia. La tecnologia làser presenta una renovació constant; per això tenim un conveni pel qual renovem progressivament tots els aparells a mesura que es milloren i efectuem un manteniment mensual en el que el làser és desmuntat completament, ajustat i equilibrat de nou.

3. Perquè complim les teves expectatives

No experimentem amb les noves tècniques: només operem amb tècniques totalment provades i després d'oferir-te informació rigorosa. Sempre apostem per noves tecnologies contrastades, certificades i acreditades.

Disposem d’un call center que atén als pacients de 9.00 a 20.30 de dilluns a divendres ininterrompudament per a proporcionar-los cita en  horari flexible

Disposem del servei d’urgències 24 hores. Durant el dia directament a la consulta i a la nit i els caps de setmana i festius, a través dels serveis d’urgències de la clínica Sagrada Família. 

4. Per la nostra experiència

Raó 4: Experts en oftalmologia

Perquè tenim experiència i solera: operem des de 1995. Professionalitat, experiència i passió per l'oftalmologia són els nostres trets distintius.

5. Pels pacients satisfets

Raó 5: Testimonis d'operacions cirurgia làser ocular, LASIK

Perquè tenim pacients satisfets. Llegeix els testimonis dels nostres pacients.

6. Perquè els teus ulls són el primer

Raó 6: La teva vista, el primer de tot

Perquè cuidem dels teus ulls abans, durant i després. Llegeix els nostres articles sobre salut ocular.

7. Pel nostre tracte

Raó 7: El millor tracte al pacient

Perquè et tractem amb humanitat i sensibilitat. Sensibilitat, afecte, respecte i comprensió són els nostres valors. Si som on som és gràcies als nostres pacients, que confien la seva salut ocular en nosaltres, cosa que ens obliga a intentar ser cada dia una mica millors oftalmòlegs i persones.

Si encara no ens coneix i busca un especialista en oftalmologia que tingui cura dels seus ulls, doni'ns una oportunitat. Estic segur que quedarà plenament satisfet. Fins aviat.

8. Per les nostres garanties de qualitat

Segell EFQM Compromís amb l’Excel·lència

La  Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat, va reconèixer  el compromís amb la qualitat del servei del grup Admiravisión al 2011. Aquest segell s’ha renovat al 2015 (nº CEG/15/RE01/0058/00/150008). Som l’únic centre oftalmològic que posseeix aquest reconeixement a Espanya.

Certificat ISO 9001

L’Organització Internacional per a l’Estandarització va certificar la qualitat dels nostres serveis d’acord a la Norma ISO 9001 l’any 2008. Aquesta certificació ha estat renovada l’any 2013 para cada centro ((I.O.C.: nº 131140-2013-AQ-IBE-ENAC; I.O.I.: nº 131141-2013-AQ-IBE-ENAC; L.O.C.: nº 131142-2013-AQ-IBE-ENAC) 

Autorització de la Generalitat de Catalunya

La Direcció General de Recursos Sanitaris del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, ha autoritzat l’activitat del centre 2005  

Registre fitxer de dades de pacients

Les bases de dades dels nostres pacients estan registrades a l’Agencia Española de Protección de Datos que ha auditat satisfactòriament el compliment de la LOPD al centre

Auditories de riscos laborals

Previlabor duu a terme la prevenció de riscos laborals del centre, donant compliment a la legislació vigent en matèria de prevenció de riscos laborals

Historia clínica informatitzada

Les històries clíniques de tots els centres del grup estan informatitzades i els pacients posseeixen una targeta de codi de barres que ens permet l’accés directe a la seva historia

Procolos de Seguretat dels Pacients

Seguint les recomanacions de la OMS i els principals organismes internacionals experts en el tema, vetllem per la seguretat dels nostres pacients amb programes d’higiene de mans o protocols de prevenció de riscos per a la seguretat dels pacients

Assajos clínics

Col·laborem amb diferents laboratoris farmacèutics a l’assaig clínic de nous tractaments farmacològics per a patologies com l’Alzheimer, el melanoma cutani maligne o la retinopatia diabètica.

 

Prof. Dr. Jesus Costa Vila

Continguts relacionats

Et pot interessar