Accés directe al contingut

Cirurgia Ocular (Oculoplàstia)

Imprimeix

L'oculoplàstia és una subespecialitat de l'oftalmologia, que és realitzada per oftalmòlegs especialitzats en patologia palpebral, orbitatòria i via lacrimal. No només l'estètica és important sinó també la correcta funció de l'ull i dels seus annexos. La nostra Unitat d'oculoplàstia posa al teu abast diferents tractaments per remodelar el contorn dels teus ulls i recuperar un aspecte més juvenil, sempre tenint en compte les característiques específiques de la teva pell.

Compra on line un tractament de rejoveniment de la mirada 

Rejoveniment de la mirada sense cirurgia

img_especialidades_44

Corregeix defectes, arrugues, potes de gall, millora l'aspecte de la teva pell de forma natural i segura.

T'oferim tractaments que rejoveneixen la teva pell de forma ambulatòria, amb mínimes molèsties i gairebé sense període de recuperació.

Rejoveniment de la mirada amb cirurgia

ocu1

Recupera la juventud de la teva mirada amb les nostres solucions punteres i aconsegueix uns resultats naturals.

Totes les cirurgies que et proposem no precisen ingrès i es realitzen amb anestèsia local.

Cirurgia reparadora de la via lacrimal

oculoplastia-4

El llagrimeig copiós pot ser a causa d'obstruccions en la via lacrimal o plecs a la pell de l'ull. Aquests casos poden ser tractats pels nostres especialistes per millorar la seva qualitat de vida.

Cirurgia de la cavitat anoftàlmica

L'enucleació i l'evisceració són dos procediments mediantes els quals es retira el contingut ocular i es reemplaça per una pròtesi amb la finalitat d'obtenir un resultat estètic i funcional adequat.

Es realitza en ulls que no tenen potencial visual i són estèticament inadequats, o causen molèsties com dolor, i també en casos de tumors intraoculars, aconseguint resoldre la patologia amb un bon aspecte final per al pacient.

Preguntes més freqüents

oculoplastia-3

Quina és la millor opció per al meu cas? Necessitaré hospitalització? Hauré de portar embenats? Resol totes les teves preguntes sobre els nostres tractaments estètics en les preguntes freqüents.

Continguts relacionats

Et pot interessar