Accés directe al contingut

Contactologia estètica

Imprimeix

A algunes persones els agrada fer canvis d'imatge dràstics i, per això recorren a talls de pèl d'última tendència, tints, maquillatge i canvis d'estil en el vestir però algunes van un pas més enllà i decideixen canviar també el color dels seus ulls.

Últimament és notícia una intervenció de canvi de color dels ulls, realitzada per cirurgians oftalmòlegs principalment en alguns països sud-americans.

Aquesta cirurgia no està validada encara per les societats científiques ja que no s'han estudiat a fons els efectes secundaris i s'han donat casos en què augmenta la pressió intraocular fins a provocar un glaucoma o queden restes de pigment flotant a la màcula amb risc d'obstruir.

Es tracta de les lents de contacte de colors. Aquest sistema permet realitzar tants canvis com es vulgui, amb l'avantatge que cap és definitiu.

Si desitja ampliar informació sobre el tema, demani cita amb el nostre servei d'optometria, que està sempre al seu servei per a resoldre qualsevol dubte o dificultat que pugui trobar-se.

Continguts relacionats

Et pot interessar