Accés directe al contingut

Cirurgia refractiva làser i presbícia

Imprimeix

La cirurgia refractiva és la solució definitiva a la miopia, la hipermetropia i l'astigmatisme, ja que permet aconseguir una correcta visió sense la dependència total d'ulleres o lents de contacte. El làser, amb la seva precisió, permet tallar la còrnia, adequar la seva curvatura eliminant les quantitats de teixit necessàries, i modificar la refracció ocular per aconseguir el correcte enfocament de la imatge a la retina.

Beneficia't comprant online la teva operació de cirurgia refractiva

Cirurgia refractiva: solució per a miopia, hipermetropia i astigmatisme

refractiva gafas

Existeixen diverses patologies que dificulten a l'ull enfocar les imatges de l'exterior a la retina, són els defectes denominats refractius: miopia, hipermetropia i astigmatisme.

La cirurgia refractiva és la solució a totes aquestes patologies.

Técnicas quirúrgicas

cirugía refractiva-2

Comptar amb les més modernes tecnologies per a cada tipus de problema visual és fonamental. Existeixen diverses tècniques quirúrgiques per solucionar els defectes refractius. Des del LASIK que és la tècnica més comuna, fins a tractaments personalitzats, lents epicapsulars o facoemulsificació. Totes elles científicament autoritzades i aprovades.

L'operació pas a pas

Operació de cirurgia refractiva

T'expliquem detalladament les intervencions de cirurgia refractiva mitjançant les tècniques LASIK, PRK i ICL

Presbícia o vista cansada

refractiva presbícia

A partir dels 40 o 45 anys apareix la vista cansada: l'enfocament del cristal·lí va disminuint i el pacient allunya els braços per llegir o per veure el telèfon mòbil. Quan no arriben els braços, ha arribat el moment de posar-se ulleres per llegir i per veure l'ordinador o de tractar la presbícia amb cirurgia.

Per mes info: www.averbien.es

 

 

Preguntes més freqüents

Quants dies hauré d'estar a la clínica? M'adormiran per operar-me? És molt llarga la intervenció? Em farà mal?

Lents Intraoculars Premium

Les Lents Premium són les lents intraoculars d'última generació. Aquestes lents incorporen ja tots els avenços òptics i de materials. A més, incorporen característiques noves que pretenen augmentar la qualitat de vida dels pacients que se sotmeten a aquest tipus de cirurgia.

Continguts relacionats

Et pot interessar