Accés directe al contingut

El tractament de les cataractes

Imprimeix

Compra on line una operació de cataractes

L'antiga cirurgia extracapsular de la cataracta

Consisteix en l'extracció íntegra de la cataracta l'interior de l'ull. Requereix una incisió àmplia, d'uns 9 mm., I després de la col · locació de la lent intraocular cal suturar amb 6 o 7 punts per tancar la incisió.

Això ocasiona una irregularitat en la superfície corneal que indueix astigmatisme, fa que la recuperació sigui lenta i el percentatge de complicacions augmenta.

És una tècnica que ja no s'utilitza en els països desenvolupats que disposen de la tecnologia facoemulsificadora.

L'actual cirurgia de la cataracta per facoemulsificació convencional o amb làser femtosegon

També anomenada cirurgia de petita incisió, és la tècnica més moderna que existeix en l'actualitat, evita els problemes i inconvenients que presenta la tècnica extracapsular i és la que utilitzem, amb resultats satisfactoris, en tots els nostres pacients.

La intervenció es realitza en 10 minuts, no cal hospitalització i es pot reprendre l'activitat normal en poques hores.

La facoemulsificació del cristal·lí es pot dur a terme mitjançant ultrasons o bé mitjançant làser.

Prèviament a l'aspiració del cristal·lí, aquest s'ha de fragmentar per poder ser aspirat. Per a això, cal fer dues microincisions a la còrnia.

En el cas de la cirurgia de la cataracta convencional per facoemulsificació, les microincisions i la fragmentació del cristal · lí es realitzen mitjançant bisturí.

En el cas de la cirurgia de la cataracta amb làser femtosegon NICE i facoemulsificació, les microincisions i la fragmentació del cristal · lí es realitzen mitjançant el làser femtosegon.

Continguts relacionats

Vídeos

Et pot interessar