Accés directe al contingut

Cirurgia facorefractiva i cataractes

Imprimeix

El cristal·lí és un dels elements del sistema òptic de l'ull, una lent natural transparent que està situada darrere de la pupil·la i permet el pas dels raigs de la llum, enfocant-los sobre la retina per aconseguir una imatge nítida. La cataracta és l'opacificació del cristal·lí, la qual cosa impedeix l'adequat pas dels raigs de llum a l'interior de l'ull, dificultant l'enfocament correcte sobre la retina donant lloc a imatges borroses.

Compra on line una operació de cataractes

Cataractes, esperar per operar-se?

cat2

Antigament s'esperava que l'ull no veiés res per poder operar-se, perquè les complicacions eren molt freqüents. Avui això ha canviat.

Cirurgia, la solució a les cataractes

catarata-4

Actualment l'únic tractament possible i eficaç per eliminar la cataracta és la cirurgia, i no existeixen medicaments o teràpies que permetin la seva prevenció o retardin la seva aparició.

L'operació pas a pas

cat3

Et revelem tots els detalls de la intervenció perquè no tinguis cap tipus de dubte. La cirurgia de cataractes no ocasiona cap dolor ni molèsties. Els efectes secundaris i les complicacions són mínims.

Ventajas

glau3

La cirurgia de cataractes no necessita hospitalització i es realitza en 10 minuts. En poques hores podrà reprendre la seva activitat normal. La recuperació visual és immediata i no ocasiona ni dolor ni molèsties.

Preguntes més freqüents

S'operen les cataractes amb làser? Es necessiten proves abans de l'operació, com a analítica, radiografies, etc.? Quant temps de baixa es requereix?

Motius per no operar ambdós ulls alhora

Tot i que hi ha 148 variables que determinen si el pacient té els criteris per operar o no operar, les complicacions oculars-encara que poc freqüents-hi són. I si no, que ho expliquin a què fa 1 de 20.000.
 
No tenim cap necessitat-normalment (excepte en ocasions poc freqüents, com pacients d'alt risc, o pacients amb Síndrome de Down, que requereixen anestèsia general) de plantejar la cirurgia binocular.
 
Però, si no, fem primer un ull i, al cap d'una setmana, quan hem comprovat que no hi ha ni inflamació ni infecció i que els paràmetres que hem calculat són correctes i exactes, s'opera el ull.
 
Començarem per l'ull que és el no dominant. Acceptem un error de ± 0.5 diòptries, i aquest error el podem regular abans d'operar el segon ull, que és el dominant i és el que ha de donar perfecte. Així, doncs, aquesta setmana ens ve molt bé: per controlar la inflamació, la infecció, i per comprovar que els nostres dades prèvies es corresponen. Si és així, operem el següent ull.

Notícies

Continguts relacionats

Vídeos

Et pot interessar