Accés directe al contingut

Làser Oftàlmic Admira Visión

Imprimeix

La cirurgia refractiva representa un gran capítol diagnòstic i terapèutic dins de l'oftalmologia. El nostre equip va ser pioner l'any 1988 en el desenvolupament del Làser Sumit en un altre centre. Des de llavors hem apostat per la nova tecnologia contrastada, certificada i acreditada. En ocasions la nostra exigència ha fet que no siguem els primers en el desenvolupament d'alguns tractaments fins a no tenir la completa seguretat que el que ens ofereix l'indústria és real i seriós.

Ja que la tecnologia làser presenta una renovació constant, el nostre departament de cirurgia refractiva ha establert un conveni amb la compañia Technolas Perfect Vision en el que es renoven progressivament tots els aparells a mesura que es milloren. Disposem com a control de qualitat el control d'espores de medi ambient que efectuem amb Laboratoris Echevarne, així com un contracte de manteniment mensual en el qual el Làser és desmuntat completament, ajustat i equilibrat novament.

Tot això junt amb la pressió positiva d'aire i el flux laminar fan del Làser Oftàlmic Admira Visión un dels millors en instal·lacions i tecnologia.

Situació

C/Gironella 6-8, 1º Planta Cons. 9
08017 Sarrià Barcelona

Contacte

Telèfon: 932050761
Fax: 932046818

Horari

De Dilluns a Divendres de 9.00h-20.30h

Més informació

Com arribar

FGC Tres Torres

Continguts relacionats

Et pot interessar