Accés directe al contingut

Cirurgia refractiva amb Làser Amaris i Làser Intralase

Imprimeix

02/01/2017

Tenim un compromís amb els nostres pacients que ens porta a una renovació tecnològica permanent, a la recerca de les millors opcions del mercat, i amb la finalitat de garantir els millors resultats possibles, amb la tecnologia disponible.

Per aquest motiu, hem incorporat un làser Amaris d'última generació, combinat amb un làser Intralase per optimitzar, encara més, les intervencions de cirurgia refractiva.

El canvi és espectacular. La sensació de llibertat és… tornar a néixer!. Veure la vida a través d'unes ulleres et treu llibertat. Recupera-la amb els nous Làsers Amaris i Intralase.

Compra online una operació de miopia amb làser Amaris i Intralase (femtolasik)

  • Banner Làser Amaris.cat

El nou làser Scwind Amaris és el millor exponent de la cirurgia refractiva de darrera generació, en concret, aquest equip és de sisena generació.

Avantatges que aporta el Làser Amaris

Major precisió

L'equip porta integrat un paquímetre d'alta resolució on line de manera que permet un control on time del procés de esculpimiento de la còrnia i del centrat de l'ull.

Major seguretat

En tenir un control permanent de la posició del pacient s'eliminen les complicacions del tall incomplet i les aberracions

Major rang de pacients aptes

Permet operar còrnies més fines (el flap és de tan sols 90 micres) en pacients amb miopies de fins a 10 diòptries, hipermetropies de fins a 5 diòptries i astigmatismes de fins a 6 diòptries.

Major rapidesa

El làser femtosegons Intralase separa una fina capa de teixit corneal (flap) de forma suau, indolora i ràpida.

El sistema Eye-tracker 5D és dues vegades més ràpid que el làser i compensa activament les cinc dimensions del moviment ocular.

Major ergonomia

Més còmode per al pacient i per al cirurgià i el seu ajudant. Major espai entre l'aparell i el pacient que redueix la sensació d'aclaparament i facilita els moviments al cirurgià.

Menor temps de recuperació

La rapidesa del turbo eye-tracker, el sistema estèril i el d'aspiració de partícules, minimitzen la deshidratació de la còrnia i els halos nocturns del postoperatori.

En què consisteix la cirurgia amb làser Amaris i qui pot operar-se?

 

Consultans preus i condicions trucant al 93 203 22 33 o envia un mail a tellamamos@admiravision.es

Continguts relacionats

Et pot interessar