Accés directe al contingut

Laser femtosegundos VICTUS™

Imprimeix

20/10/2014

  • Todolaser

L'ull humà és un dels òrgans més visibles i accessibles i la seva transparència a la llum ia certes radiacions com la infraroja, permet utilitza gran diversitat de tècniques òptiques per visualitzar, diagnosticar i tractar la mayaría de les seves estructures.

L'ús dels làsers per a la correcció de la visió es va estendre a la dècada dels 80, sent la tecnologia de làser de Femtosegon l'última evolució aplicada a l'Oftalmologia.

Cada xut del làser de femtosegon dura al voltant de 2fs. El femtosegon és mil bilions de vegades més petit que un segon. És per això que a més de la seva alta eficiència, no genera cap efecte tèrmic que pugui danyar les estructures oculars sobre les quals treballa.     

El làser de femtosegon és capaç de controlar la quantitat d'energia alliberada, així com el seu punt d'alliberament amb una gran precisió. D'aquesta manera, i unint l'acció de milers de trets del làser de femtosegon es genera una acció de tall molt precisa, la qual actua tallant part de teixit de la còrnia.

 

El Làser de Femtosegon Victus ™ és una plataforma de gran versatilitat amb una gran varietat d'indicacions i tractaments per a la cirurgia oftalmològica de la còrnia, refractiva i de la cataracta. Un programari personalitzat per a cada tècnica quirúrgica permet un major control per al cirurgià i més seguretat per al pacient.

     

 

 

 

 

Continguts relacionats

Et pot interessar