Accés directe al contingut

Test d'Osmolaritat

Imprimeix

01/10/2013

Tractaments:
Patologies:
Etiquetes:

Permet conèixer el grau de salinitat de la llàgrima, cosa que determina la salut i estabilitat de la pel·lícula lacrimal, que es veu alterada amb la sequedat ocular atès que, en disminuir la quantitat de llàgrima, augmenta la seva concentració salina.

Els seus resultats són molt fiables i resulten determinants.

El seu valor augmenta en relació amb la severitat de la malaltia.

El llapis tester I-Pen, és el primer dispositiu electrònic de mà a nivell mundial que et permet detectar i mesurar els nivells de osmolaritat lacrimal per a un millor control de l'evolució de la patologia.

Té l'avantatge d'oferir:

• Mesures quantitatives d'osmolaritat.
• Realització ràpida i senzilla.
• Reproduïble, segur i amb resultats fiables.
• Sensors sol ús.


Com funciona?

El sistema de osmolaritat I-Pen és un dispositiu electrònic de diagnòstic per a la mesura quantitativa de la osmolaritat lacrimal (concentració de sals dissoltes en una solució) en pacients sans i amb síndrome d'ull sec.

El sistema de osmolaritat I-Pen, usat en conjunció amb els sensors d'un sol ús d'I-Pen, proporcionen un mètode ràpid i senzill per determinar la osmolaritat lacrimal de teixits orbitaris com ara la conjuntiva palpebral.

Després d'uns segons en contacte amb la superfície de la conjuntiva tarsal inferior, I-Pen mostrarà un resultat quantitatiu del valor de osmolaritat a la pantalla LCD en unitats de mOsms / L sense necessitat de càlculs per part de l'examinador.

Gràcies a les seves dimensions reduïdes disposem d'un dispositiu portàtil que facilitarà la seva utilització en consulta.

Continguts relacionats

Et pot interessar