Accés directe al contingut

Nous tractaments de rejuveniment de la mirada

Imprimeix

11/01/2018

Compra online un tractament de rejoveniment de la mirada

  • Peeling quimic

Està comprovat que la primera zona on es fixa la mirada a l'entaular una conversa és la regió periocular (zona al voltant dels ulls), la qual ens reflecteix l'estat d'ànim, d'atenció, els sentiments i fins a l'edat. Pel mateix és principal zona on hem d'emfatitzar els especialistes, si es requereix o es vol fer una millora de l'aspecte i rejovenir d'alguna manera la mirada.

Hi ha diverses especialitats que comparteixen aquesta tasca com són els cirurgians plàstics, els metges estètics, els dermatòlegs i els oftalmòlegs oculoplásticos. Aquests últims, a més de conèixer a la perfecció la zona del voltant dels ulls, tenen l'avantatge sobre els altres de ser els especialistes del globus ocular, buscant protegir-lo en qualsevol procediment i podent tractar les possibles complicacions relacionades amb els ulls.

Tenim diferents opcions de tractament depenent de múltiples factors com són les expectatives del pacient, l'edat i fins i tot el pressupost. Tot això s'ha de valorar prèviament de forma minuciosa en una consulta, resolent els possibles dubtes i explicant amb detall els resultats esperats.

En general, per edats superiors a 50 anys la cirurgia és l'opció ja que tenim gran laxitud dels teixits que només de forma quirúrgica pot corregit. Per edats entre els 30 i els 50 es prefereixen els tractaments no quirúrgics.

Entre els tractaments quirúrgics destaca la Blefaroplàstia que consisteix a eliminar l'excés de pell i de bosses greixos prolapsadas a quiròfan. Requereix una analítica bàsica prèvia i la cirurgia dura 1 hora aproximadament i es realitza amb anestèsia local més sedació. En les parpelles superiors es deixa una sutura en el lloc del plec natural que és retirada a la setmana. En les parpelles inferiors no es realitzen incisions ja que en la gran majoria dels casos es realitza la cirurgia a través de la conjuntiva (part interna de les parpelles) sense deixar sutures. En els dos casos les cures són molt bàsics i consisteixen en pomada i fred local. Usualment no existeix dolor associat.

Els tractaments no quirúrgics són diversos i variats.

Un dels més usats és la toxina botulínica, Botox (marca registrada) la qual s'usa per a disminuir les línies marcades d'expressió i atenuar les arrugues (entrecella, potes de gall, davant ...). L'efecte es comença a notar a la setmana d'aplicació i la durada és de 6 mesos aproximadament.

Un altre dels més usats és l'Àcid hialurònic, la funció és, principalment, donar volum zones on cal (ulleres, solcs al voltant de la boca, pòmuls ...) i hidrata la pell. Actualment existeixen tractaments nous com és la Hidroxiapatita càlcica, Radiesse (marca registrada), un fort estimulador de col·lagen i d'elastina que tensa la pell i aporta turgència. És molt utilitzat en homes per perfilar trets. L'efecte d'aquests dos tractaments és immediat i la durada és variable i va de 6 mesos a 2 anys aproximadament. Tots aquests tractaments es realitzen sense preparació prèvia, amb pomada d'anestèsia local a la consulta.

Un altre excel·lent tractament per a l'hivern és el Peeling químic. Aquest peeling produeix una cremada lleu superficial que afavoreix que el cos generi una pell nova i homogènia, ajudant a eliminar imperfeccions com les taques. La recuperació consisteix en l'aplicació de pomades i protecció solar sobre la zona tractada.

En general, el resultat és una mirada més "descansada", un aspecte natural que no denoti un canvi per a l'entorn, sempre individualitzant el tractament per a cada pacient, atès que no hi ha una única indicació, pot ser necessària la combinació de diverses tècniques per aconseguir el millor resultat possible.

Font:

Juan Carlos Sánchez España

Oftalmòleg Oculoplàstic

Continguts relacionats

Vídeos

Et pot interessar