Accés directe al contingut

Admira Visión. Oftalmòlegs a Barcelona

Especialitats

Salut ocular

ulls de tardor

Els ulls a la tardor

L'arribada de la tardor, com cada canvi d'estació, suposa un esforç per part del nostre organisme per adaptar-se a la nova situació i, sobretot, als nostres variables hàbits de vida. Solem multiplicar les hores dedicades a activitats dins de casa per a les quals cal la llum artificial (llegir, veure la televisió, treballar amb l'ordinador...), augmentem el temps destinat a l'oci i l'esport en espais tancats i, en el cas de les dones, l'ús de maquillatge augmenta. Tots aquests factors, així com la major incidència d'al·lèrgies, grips i refredats solen acabar afectant, d'una manera o altra, els nostres preuats i fràgils ulls.

Més articles sobre salut ocular Més articles especialitzats

Tecnologia

Banner Làser Amaris.cat

Cirurgia refractiva amb Làser Amaris i Làser Intralase

Tenim un compromís amb els nostres pacients que ens porta a una renovació tecnològica permanent, a la recerca de les millors opcions del mercat, i amb la finalitat de garantir els millors resultats possibles, amb la tecnologia disponible.

Per aquest motiu, hem incorporat un làser Amaris d'última generació, combinat amb un làser Intralase per optimitzar, encara més, les intervencions de cirurgia refractiva.

El canvi és espectacular. La sensació de llibertat és… tornar a néixer!. Veure la vida a través d'unes ulleres et treu llibertat. Recupera-la amb els nous Làsers Amaris i Intralase.

Més proves diagnòstiques Més tests visuals